Kirjad iseendale

Mõtteid täis paber seisab mul ees,
erinevaid tundeid südame sees.
Vanad tolmunud kirjad korjasin ma üles,
need justkui tuhmunud lilled mu süles.

Kuid siis hetkeks mõtlen vaid,
nendest lugudest midagi ilusat ma sain.
Pole tähtsust sel ruumil ega ajal,
sest need on mu kirjad iseendale.

pühapäev, 11. märts 2018

Avastusjahi radadel

Hei hei! 

Täna teen veidike juttu sellest,  kuidas mina,  Ketlin ja Kirke käisime Paide peal seiklemas,  sest panime Avastusjahile ka Paide Avatud Noortekeskuse meeskonna. 😇
Foto:Marita



Start anti meile täna kell kaks Paide Kultuurimaja parklast, kui alustasime oma seiklust.  Aga enne seda kui päris seiklus pihta hakkas,  tehti soojenusharjutusi,  mis olid üsna toredad,  sest see tõmbas kõiki kohale tulnud võistkondi,  keda oli seeaasta 18, käima.

Meie alustasime oma seiklust sealt samast pargist,  kus tuli täita esimene ülesanne,  kus tuli meenutada oma lapsepõlve..

Sealt edasi liikusime Arvo Pärdi muusika aeda ning juba sealt kolme teise punkti, ning juba siis olime märkamatult tunni ajaga Tehisjärve ääres oleva jõusaali atribuutika  juures kus sai tehtud järgmised pildid

/ Mida meie tutvustaks? /
/Ketlin otsib meid aga me oleme posti taga/

Sealt hiljem hakkasime juba tagasi liikuma.  Möödusime mitmest kohast,  Jalgratta poest,  kus puhkasime veidike jalga ning rääkisid veidike maast ja ilmast ning seejärel suundusime juba Vanalinna kohviku poole ning sealt edasi Noortekeskuse poole,  mis oli meie viimaseid punkte...  Vahepeal,  et meeleolu üleval hoida sai ka väikene lauluviis üles võetud,  et tuju ikka väsimusest hoolimata üleval hoida. 

/Oleme väsinud aga rõõmsad, sest meil on olemata kõigest lõbus/

ja nii see lõpp kätte jõudiski... 


/Esimesed või viimased,  vahet ei ole,
tähtis ei ole võit vaid osavõtt! /

Võin vist kõigi eest rääkida,  kui ütlen,  et see teekond oli küll üsna väsitav,  ning jalad olid sellest lumest, pärast läbi märjad.  Aga tore oli siiski,  mis sest,  et meil  tekkisid väiked viperused,  kui algselt oli meie grupis ka poisid,  siis hiljem nad arvasid et,  on parem mitte kaasa teha,  seega oli meid grupis lõpuks vaid kolm neidu,  kes said esimese korra kohta tegelikult üsna hästi hakkama.

  • Aitäh Noortevolikogule, et sellise toreda asja korraldasite,  ning aitäh tüdrukud,  kes te veetsite minuga ühe toreda päeva avastades Paidet ning selle ümbrust. 

Aitäh!😇 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar