Kirjad iseendale

Mõtteid täis paber seisab mul ees,
erinevaid tundeid südame sees.
Vanad tolmunud kirjad korjasin ma üles,
need justkui tuhmunud lilled mu süles.

Kuid siis hetkeks mõtlen vaid,
nendest lugudest midagi ilusat ma sain.
Pole tähtsust sel ruumil ega ajal,
sest need on mu kirjad iseendale.

neljapäev, 30. august 2018

Värvine nädal noortekas








Hei hei!


Täna teen ma juttu sellest, kuidas ma Paide Avatud Noortekeskuses, kus ma ka ise nüüd töötan oma sõprannaga pilte lastetuppa maalisin :D

Kõik sai alguse umbes nädal aega tagasi, kus mulle anti minu esimene tööalane ülesanne, mida ma ka koheselt täitma asusin.
Kui algne plaan oli pildid  kujunditena seinale panna siis ajapikku, muutus meie esialgne plaan. Seda seetõttu, et seinale riputatud kujundid kippusid maha kukkuma, sealt tuli  Reima poolne soovitus mulle hoopis pildid seintele maalida. Nii ma seda tegema asusin. 



Mõni päev hiljem kutsusin ka oma sõbranna Miia pilte maalima ja ta oli sellega kohe päri. Mida aeg edasi seda rohkem pilte me seinale saime  ning üsna pea viskasime maalimise vahepeale ka nalja...
Kurb tõsiasi on see, et mida päevad edasi, seda vähem me tegelikult töötasime, aga noh lõpuks sai  töö tehtud. 
Naljatamise asemel oleksime  tegelikult saanud pildid paar  päeva varem valmis, aga kus sa sellega!

Mõlemad õppisime sellest kogemusest, et kõige parem on oma mõtteid väljendada oma lemmik hobiga, millega me mõlemad tihedalt kokku puutume. Ja et, kui töö lõpule jõudes mõelda sellele, et kui oleksime töö jaoks veel ühe tunni ohverdanud, oleksime säästnud kaks vaba päeva enne kooli.
Aga me ei teinud seda ja seega me lihtsalt raiskasime raha toidule, mida oleksime saanud süüa kodus, ja seda  täiesti TASUTA!!!

Aga vähemalt suutsin ma oma sõbranna Miia kodust välja meelitada, et ta saaks midagi ägedat teha. Rõõm on tal tõdeda, et see andis hea võimaluse maalida, mida ta kodus nii naljalt teha ei saaks.

Rõõm on mul tõdeda, et nüüdseks kaunistavad minu ja minu kalli sõbranna Miia pildid Paide Avatud Noortekeskuse lastetoa seinu. 

Me täname Miiaga  ka Noortekeskust selle ägeda võimaluse eest :D


/Foto: Maarja Okas/

/Foto: Maarja Okas/

Tänan tähelepanu eest! :D